• Search

Toezichthouder

De Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten nodigt sollicitanten uit om te solliciteren naar de functie van: 

Toezichthouder

Locatie Curaçao en Sint Maarten


De Bank houdt toezicht op een grote verscheidenheid aan instellingen zoals banken, verzekeraars, pensioensfondsen, assurantiebemiddelaars, trustmaatschappijen, beleggingsmaatschappijen, vermogensbeheerders.

Werkzaamheden:

We zijn op zoek naar zowel medewerkers welke vanuit kantoor analyses uitvoeren op periodiek te ontvangen rapportages alsook op zoek naar medewerkers welke in een multidisciplinair team ter plekke onderzoek gaan verrichten bij instellingen om te controleren of de instelling zich houdt aan wet- en regelgeving.

Functie-eisen en competenties:

- Relevante HBO of bacheloropleiding zoals Finance & Control, Accountancy;
- Meerdere jaren relevante werkervaring in een van de financiële sectoren;
- Kennis van interne beheersingsmechanismen (AO/IC) en compliance;
- Kritische instelling en affiniteit met financiële analyses en toezicht;
- Affiniteit met wetgeving, in het bijzonder toezichtwetgeving;
- Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid (Nederlands, Engels);
- Kunnen presteren onder tijdsdruk;
- Flexibel en praktisch ingesteld.

Arbeidsvoorwaarden

Competitief salaris afhankelijk van opleiding en ervaring. Als medewerker van de CBCS treedt u toe tot het Algemeen Pensioenfonds Curaçao(APC). Overige secundaire arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de regels voor personeel, zoals opgenomen in het Handboek personeel arbeidsvoorwaarden van de CBCS.

Bijzonderheden

Als onderdeel van de sollicitatieprocedure zal er een screening en medisch onderzoek plaatsvinden. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Informatie

Voor meer informatie over de functie van Toezichthouder kunt u contact opnemen met de heer S. Salesia op telefoonnummer (599-9) 434-5605 of per e-mail: hrm@centralbank.cw ter attentie van de heer S. Salesia.

Voor alle andere informatie betreffende deze functie kunt u contact opnemen met Human Resources, de heer R. Corsen. Tel: (599-9) 434-5500, e-mail: hrm@centralbank.cw .

Klik hier om het sollicitatieformulier te openen.

Last updated: 23.07.2019 21:07